trouwjurk gekleurd

Gekleurde trouwjurken

67% van de bruiden kiest voor een witte, crèmekleurige of ivoorkleurige trouwjurk. 18% kiest voor een combinatie van wit en een kleur voor de trouwjapon. Er zijn dus ook best nog heel veel bruiden die kiezen voor een gekleurde trouwjurk. En waarom ook niet! Zo kiest 7% voor een rode trouwjurk en 5% voor een zwarte bruidsjurk.

 

Welke kleur trouwjurk?

Wat dacht je van pretty in pink, vurig rood of trendy cappuccino. Er is tegenwoordig net zoveel keus in gekleurde jurken als in de klassieke witte bruidsjurk. Maar je kan het ook combineren waarbij je kiest voor een witachtige top en een gekleurde rok of andersom. Weet dat alles kan. Probeer gewoon eens een aantal kleuren en je zal zelf al snel zien welke bruidsjurk jouw droomjurk is.

 

Handig

Je weet in elk geval zeker dat je opvalt in je gekleurde trouwjurk tussen de foto’s van andere bruiden en wellicht nog een voordeel…Je kan nog eens een druppel rode wijn of stukje bruidstaart laten vallen op een rode of zwarte trouwjurk.

 

Tip

Tot slot wellicht nog een leuk idee. Stel dat je graag een ‘witte’ trouwdag wenst en iedereen vraagt in het wit gekleed te komen dan zou jij als bruid met een witte jurk niet bepaald opvallen. Stel je nu eens voor: Jij in een fuchsia roze trouwjurk tussen al je, in het wit geklede, gasten. Of juist het tegenovergestelde als je je trouwdag in een thema wilt aankleden dan is het natuurlijk geweldig als jouw gekleurde bruidsjurk dezelfde kleur heeft als de ballonnen, de bedankjes, je bruidsboeket, aankleding voor de feestlocatie en trouwlocatie, strikken op de trouwauto en je schoenen.