ieder figuur

Trouwjurk voor ieder figuur

Voor ieder figuur is er de perfecte trouwjurk. Dus wees niet bang dat jij misschien te klein, groot, dik of dun bent om echt te stralen in je trouwjurk. Wel is het belangrijk dat je het juiste model bij jouw figuur kiest. De verkoper in de bruidsmodezaak kan jou hierover goed informeren.

 

Trouwjurk voor klein postuur

De A-lijn is ideaal als je niet al te lang bent. Je silhouet lijkt nu op de letter A en vandaar de naam. Vaak is de taille van de A-lijn nog aansluitend en daarna loopt deze steeds wijder uit. De meeste bruidsjurken hebben deze lijn dus genoeg keuze.

 

Trouwjurk voor gemiddeld postuur

Wat een geluk. Jou zal waarschijnlijk ieder model bruidsjurk prima staan. Aan de andere kant heb je nu zoveel keuze dat je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Neem wat voorbeelden mee van trouwjurken die je hebt gezien en die je mooi vindt en dan is het passen maar!

 

Trouwjurk voor lang postuur

Voor jouw figuur is een zeemeerminnenmodel echt perfect. Jouw lengte wordt op een hele elegante wijze benadrukt doordat de jurk vanaf net onder de knie theatraal uitloopt, net als bij een zeemeermin. Wil je iets minder theatraal maar wel graag je lengte benadrukken dan is een strak model een goed alternatief. Deze lijkt op het zeemeerminnen model maar loopt nu de gehele jurk in een slanke lijn naar beneden.

 

Trouwjurk voor voller postuur

Tegenwoordig zijn de mooiste trouwjurken er ook in grote maten. Over het algemeen geldt qua stijl dat de A-lijn jou perfect zal staan. Het lijfje kan eventueel worden ingenomen of met een korsetachtige top worden gevormd. Hierdoor creëer je een slank silhouet. Wees niet bang dat je gedurende je trouwdag niet meer kan ademen met een korset. Dat zijn 18e eeuwse taferelen die met het korset van nu niet meer gebeuren.

 

Trouwjurk voor slank postuur

Heb jij een slank postuur dan is het empire model echt iets voor jou! Vanuit onder de boezem valt de bruidsjurk in een vloeiende, slanke lijn naar beneden. Ook de baljurk zou een optie zijn. Hierbij moet je denken aan een echte Assepoester jurk dus met een hoepel en een ruim uitvallende rok.