zwanger

Zwanger en je trouwjurk

Zwanger én trouwen, jouw geluk kan vast niet op! Maar hoe doe je dat nu met je trouwjurk want iedere maand wordt je buik toch echt iets groter. Zwanger in een bruidsjurk hoeft geen probleem te zijn. Lees hier alles over zwanger zijn en trouwen.

 

Trouwen in de 1e tot en met 3e maand van zwangerschap

Wellicht weet je nog niet eens dat je zwanger bent of misschien ben je het net te weten gekomen. Qua timing kan dit juist heel goed of heel slecht uitpakken. Wil je je zwangerschap liever nog even geheim houden dan is het natuurlijk wel heel opvallend als je zelf de champagne laat staan en ook op het feest alleen een spaatje vasthoudt. Daarbij kan het zijn dat je je in de eerste maand flink beroerd voelt. Maar als de hele wereld het mag weten en je voelt je goed dan kan het heel goed uitpakken. Want als je zwanger bent zorgen de hormonen ervoor dat je gezicht vaak heel puur en zacht van uitstraling is. En daarnaast zal je met alle waarschijnlijkheid je trouwjurk nog passen zonder al te veel problemen. Tot slot kan je zonder problemen op huwelijksreis. Kortom als alles meezit dan ben je een nog stralender bruid dan je ooit had kunnen zijn!

 

Trouwen in de 4e tot en met 6e maand van zwangerschap

Iedereen mag weten dat je zwanger bent. Je bent waarschijnlijk van de eerste kwaaltjes af en je bent al helemaal gewend aan het feit dat je zwanger bent. Je moet nu wel echt rekening houden met je trouwjurk maar dat is echt geen probleem. Bijna iedere bruidsmodezaak heeft bruidsjurken speciaal voor zwangere bruiden. Show je buik vol trots want hoe bijzonder is het dat je deze super mooie dag al samen met je kindje mag beleven.

 

Trouwen in de 7e tot en met 9e maand van zwangerschap

Mannen worden vaak sentimenteel als de komst van de baby in zicht is en willen ze niets liever dan dat de mama van hun kindje ook hun vrouw wordt. Ook kan er een praktische reden zijn om nu te trouwen. Des te dichterbij de bevalling des te meer rekening je zal moeten houden met een aantal factoren. Locatie, draaiboek, trouwjurk en honeymoon zullen anders ingevuld worden dan bij een niet zwangere bruid. Zorg voor een compact programma, het liefst op één locatie waarbij je zoveel mogelijk hulp inschakelt van een ceremoniemeester. Kies voor een trouwjurk waarbij er echt genoeg ruimte is voor je buik want het kan ineens heel snel gaan.