trouwjurk huren

Trouwjurk huren

Als je niet zo een type bent die haar trouwjurk voor altijd wilt bewaren kan je ook een trouwjurk huren. Houd wel rekening met de volgende tips voor het huren van een trouwjurk:

  • De keuze is beperkt, dus heb jij een uitgelezen smaak dan kan het lastig worden om een jurk te vinden die bij je past. Want ook bij een bruidsjurk huren moet je ervoor zorgen dat het dé jurk is voor jouw grote dag.
  • De borg die je moet betalen voor het huren van een trouwjurk kan soms hoger zijn dan de kosten voor een goedkope trouwjurk. Overweeg dan dus beide opties.
  • Oeps… Ome Jan staat per ongeluk op je jurk en in je bruidsjurk zit nu een winkelhaak. Je moet er niet aan denken. Je zal dus extra voorzichtig moeten zijn want er zullen nog meer bruiloften in deze trouwjurk moeten plaatsvinden. En als je de kosten voor het huren en de borg uiteindelijk moet betalen ben je alsnog veel geld kwijt.
  • Het kan zijn dat je vooraf aan je trouwdag geen emotionele waarde hecht aan je bruidsjurk maar wellicht verandert dat na je bruiloft en zou je toch dolgraag je trouwjurk nog eens dragen bij jullie eerste jubileum of bij een 25, 40 of zelfs 50 jarig huwelijk en dan is het toch een domper dat je de gehuurde trouwjurk toch echt moet terugbrengen. Je zou dan eens kunnen kijken naar tweedehands trouwjurken